Visie

VISIE van de Mechielsen Groep

Als loonwerk- en grondverzetbedrijf streven wij ernaar om voorop te lopen in de ontwikkelingen binnen onze branche. Wij geloven dat de toekomst van ons bedrijf wordt gevormd door de combinatie van verschillende belangrijke ontwikkelingen, waaronder:

 

  1. Machinepark: We willen ons machinepark in de toekomst steeds meer fossielvrij maken om zo ons steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst. Door gebruik te maken van elektrische machines of machines op waterstof kunnen we niet alleen onze CO2-uitstoot verminderen maar ook onze operationele kosten verlagen.

  2. Circulaire landbouw: Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een duurzamere landbouwsector. Daarom willen wij ons inzetten voor circulaire landbouw en onze klanten adviseren over de mogelijkheden en voordelen van duurzame landbouwmethoden.

  3. Permanente educatie: Om onze klanten altijd de beste service te kunnen bieden is permanente educatie essentieel. Wij zetten ons daarom in voor de continue ontwikkeling en bijscholing van onze medewerkers zodat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

  4. Robotisering: Wij zijn ervan overtuigd dat robotisering een belangrijke rol gaat spelen in onze branche. Daarom willen wij ons blijven ontwikkelen op dit gebied en investeren in de nieuwste technologieën om ons werk efficiënter en nauwkeuriger uit te kunnen voeren.

  5. Bieden van totaalpakketten: Wij willen onze klanten ontzorgen door het bieden van totaalpakketten. Dit betekent dat wij niet alleen loonwerk en grondverzet aanbieden maar ook advies en ondersteuning op het gebied van duurzaamheid en circulariteit.

  6. Laagdrempelig: Wij vinden het belangrijk om toegankelijk te zijn voor onze klanten en hen altijd te voorzien van een persoonlijke benadering. Door laagdrempelig te zijn en onze klanten te betrekken bij ons werk, kunnen wij samen werken aan een duurzamere toekomst.Mechielsen Oldehove
Mechielsen Machineverhuur
Starkenbergh